از فرزندان شاهد شاغل در بیمارستان امینی لنگرود تقدیر شد
دکتر امیدوار معاون سیاسی امنیتی فرمانداری شهرستان لنگرود طی نشستی صمیمانه با فرزندان شاهد شاغل در بیمارستان امینی دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان امینی لنگرود؛
پیش از ظهر امروز سه شنبه ۱۴ مرداد ماه ۹۹ _ دکتر امیدوار معاون سیاسی امنیتی فرمانداری، جناب آقای همتی ریاست بنیاد شهید و امورایثارگران شهرستان لنگرود و هیئت همراه با جناب آقای دکتر معصومی ریاست بیمارستان و فرزندان شاهد شاغل در این مرکز دیدار کرد.
دکتر امیدوار در این دیدار با بیان اینکه شهیدان از همه هستی خود گذشتند تا امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان آورند اظهار کرد: امروز اقتدار و صلابت ما مدیون حماسه آفرینی شهیدان و ایثار گران است، عزیزانی که از همه تعلقات دنیوی گذشته و به قرب الهی نائل آمدند.
امیدوار افزود: مادامی که فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ما حاکم باشد هیچ قدرتی فکر تجاوز و تعدی به این مرز و بوم را نخواهد کرد.
ایشان با اشاره به این موضوع که فرزندان شهدا بایستی به گونه ای شایسته راه پدرانشان را ادامه داده و به نسل های آینده بشناسانند ادامه دادند:
در بحران ویروس کرونا به عینه گوشه ای از رشادت ها و ایثار گری های دوران دفاع مقدس را در کادر درمان شاهد بودیم واظهار امیدواری نمودند که با تلاش همه دستگاه های اجرایی شهرستان و رعایت پروتکل های اعلامی از سوی ستاد مبارزه با کرونا ویروس بتوانیم شاهد پایان این اپیدمی باشیم.


نظر دهید