• 1400/05/14 - 12:03
  • تعداد بازدید خبر : 38
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

توسعه فناوری سلامت در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی گیلان

در راستای حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم و توسعه پژوهش های کاربردی در حوزه سلامت، نشست صندوق فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حضور رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران نهاد ریاست جمهوری و رییس بنیاد علم ایران، در رشت برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی بیمارستان امینی لنگرود : به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان دکتر شاهرخ یوسف زاده چابک – رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این نشست، حضور دکتر ضرغام - رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران نهاد ریاست جمهوری و رییس بنیاد علم ایران را در هیات امنا دانشگاه، فرصت خوبی  برای دانشگاه علوم پزشکی گیلان عنوان کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان زمانی که راه اندازی شد برای استان یک بهداری قوی بود که بهداری استان های همجوار  از جمله زنجان نیز جز بهداری گیلان بودند. وی ادامه داد: دانشگاه هم در بحث بهداشت و هم در بحث درمان بسیار مهم بود اما آموزش و پژوهش در بهداری مطرح نبود.

 دکتر یوسف زاده  با بیان این مطلب که در دهه 60 گیلان اولین استانی بود که نظام شبکه بهداشت را راه اندازی کرد، افزود: در حال حاضر، دانشگاه علوم پزشکی گیلان با حرکت در مسیر مرزهای دانش، به دنبال تحقق شاخص های سلامت در بالاترین حد ممکن است. سال گذشته  اولین رشته PHD  پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان راه اندازی شد، اظهار داشت: بر اساس  هدف برنامه راهبردی دانشگاه علوم پزشکی گیلان " پیشرو در بین دانشگاه های نسل سوم"   حوزه فناوری که در دانشگاه علوم پزشکی گیلان مغفول مانده بود، فعال شد. در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی گیلان دارای یک  مجتمع فناوری های پزشکی  و چهار مرکز اقماری رشد است . اولین مرکز خصوصی رشد حوزه سلامت در حال حاضر به همت دانشگاه علوم  پزشکی گیلان راه اندازی شده است.

دکتر یوسف زاده  در ادامه یادآور شد:  از 120 واحد فناور در استان گیلان، 45 واحد فناور  متعلق به دانشگاه علوم پزشکی گیلان  است که  این مهم، عزم جزم دانشگاه  علوم پزشکی گیلان  را نشان  می دهد.

وی در ادامه افزایش phd  در دانشگاه و استفاده از ظرفیت آنها را فرصت مناسبی برای دانشگاه خواند و ابراز امیدواری کرد که از این فرصت مناسب به عنوان یک نقطه عطف، بتوان  برای رسیدن به اهداف دانشگاه بهره مند شد.

رییس دانشگاه گسترش دانش را جزو برنامه های دانشگاه علوم پزشکی گیلان خواند و اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی گیلان  در حال حاضر در راستای مرجعیت علمی حرکت می کند و از آن استقبال می کند.

دکتر یوسف زاده  در ادامه با اشاره  به برگزاری اخیر نمایشگاه  اورسیا  2019 در ترکیه، گفت: در راستای توسعه فعالیت های برون مرزی حوزه سلامت، برنامه های مشترک آموزشی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان  اخیرا" در نمایشگاه " اوراسیا ۲۰۱۹" در کشور ترکیه به اجرا در آمد و طی آن ظرفیت ها و پتانسیل های دانشگاه علوم پزشکی گیلان، معرفی شد.

 وی در پایان برنامه های دانشگاه علوم پزشکی گیلان را هدفمند و برنامه ریزی شده عنوان کرد و گفت: در حال حاضر نگاه دانشگاه علوم پزشکی گیلان از سطح استان فراتر رفته و حرکت های بین المللی را رصد می کند تا جایگاه خود را در سطح بین الملل پیدا نماید.

دکتر شادمان نعمتی– معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این نشست اطلاعات و داده های منتج از پژوهش را یکی از بزرگترین سرمایه های کشور دانست .

ارتقای رفاه اجتماعی با توسعه زیر ساخت های علم و فناوری

دکتر نصرت الله ضرغام - رییس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور نیز با اشاره به  فعالیت ها و د…
  • گروه خبری : اخبار و تازه های بیمارستان شهیدحسین پور لنگرود
  • کد خبر : 45436
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تعداد نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آخرین بروز رسانی : 1397/12/21 12:03