سلامت روان برای همه سرمایه گذاری بیشتر- دسترسی بیشتر
بمناسبت هفته سلامت، که یکی از روزهای آن بنام سلامت روان نامگذاری شده است دکتر اصغری روانپزشک و دکتر کوشا روانشناس بالینی نشستی صمیمی با پرسنل بیمارستان شهید حسین پور داشتند.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید حسین پور لنگرود:
پیش از ظهر امروز سه شنبه 29 مهر ماه 99 دورهمی سلامت روان با حضور دکتر اصغری روانپزشک و دکتر کوشا روانشناس بالینی با حضور جمعی از همکاران در بیمارستان شهید حسین پور برگزار شد.
در این نشست دکتر اصغری به همه گیری ویروس کرونااشاره کرد و گفت: کرونا، ویروس خودآگاهی و شناخت نقاط ضعف و قوت بود و باعث شد هر کس متوجه شود چقدر توانایی مدیریت بحران را دارد و همه افراد ملزم می شوند مهارت هایی را کسب کنند که در حوزه سلامت روان مطرح شده است و جامعه باید با سلامت روان واکسیناسیون شود. در ادامه دکتر کوشا، روانشناس بالینی نیز در مورد این که ملت ما یک ملت هیجانی است صحبت کرد و گفت: باید به افراد آموزش داده شود تا ذهن خردمند را تقویت کرده و با افراد متخصص مشورت کنند.
وی گفت: دوراندیشی یکی از نشانه های ذهن خردمند و کلید رهبری است که می تواند باعث شود بین ذهن هیجانی، ذهن خردمند و ذهن منطقی بالانس ایجاد شود و از هیجانات غیرمنطقی بکاهد و مردم باید آموزش ببینند تا همانطور که به امور رفاهی زندگی خود اهمیت می دهند، به سلامت روان خودشان نیز توجه کنند
و برای حل مشکلات به متخصص مراجعه نمایند.
نظر دهید